But the best for sure..

I fredags var det tjejmiddag som gällde och filmmys med Nikki och Emma, följt av inflyttningsfest hos Nanna och sen Dagnys. Så skoj som vi än må haft då. Var lördagen väldigt speciell. Då jag tänkt att för en gång FAKTISKT verkligen ta det lugnt, så blev det inte alls så. Jag drog till Jönköping för att bara LUNCHA med Frida, det slutade med Raggarfest i en kåk i BANKERYD. Fick till och med ner ÅSA till Jönköping för detta stora event. Vi dansade, sjöng och hade roligare än jag haft på evigheter. Det är saker som man inte planerar som blir bäst. Jag var nykter när jag kom, men lullig som fan när jag gick.

Efter timmar av underbart Jönköpingsmysande med fina Frida och massa gratisfest med raggare i flanelskjortor och skinnvästar, kom jag plötsligt på 00:51 att jag saknade Falköping för mycket. Och tvingade (nästan) Åsa att skjutsa hem mig på en gång. Fast hon var ju inte sen att hänga på heller direkt på grund av egna skäl. Efter bilturen hem (då älskade Åsa var nykter för att köra mig, FYLLOT...) fick vi 20 härliga dansminutrar på Dagnys.

Då vi vid kvällens slut knappt kunde prata på grund av att vi sjungt oss hesa  till kobojsarnas.. Jag vet att du vill ha mig och Troll´s, Jimmy Dean, så kan man kort och gott sammanfatta helgen med hjälp av delar ur refrängen till sistnämda låt .

"... But the best for sure.. It´s the boy next door... "





Rött är kärlekens färg, INTE bondens!

Igår fick jag och Mia äntligen till det. Våra scheman passade och vi fick ihop en fikadejt på lilla Blå minsann.
Vi satt och pratade en lång stund om allt och inget, så som man kan göra med vissa. Det är så härligt. Efter fikan tvingade Mia med mig på en promenad, jag brukar inte ha så mkt emot det, fast i regn och nästan storm protesterade jag LITE, ändå blev det av. Och det var riktigt skönt faktiskt, även om man blev blöt. Fast som vi brukar säga till barnen på jobbet.. "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.." och motion är bra.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Då Mia beskrivit vår dag och mig så underbart på hennes blogg,
kände jag ett behov av att CITERA (som jag alltid gör).

Här kommer det:
"För min del så BLEV det verkligen av idag. Fikan alltså. Min mysstund med Charlotta. Det var mysigt värre, faktiskt. Vi tog våra små förskollärarben och styrde dem mot "Lilla Blå" där vi beställde in Te och tillbehör. "

"Efter mycket prat om ditt och datt, om smått och stort, och gott och ont, blev det tillslut en promenad. Jag tvingade ut stackars Charlotta i regn och rusk, men försökte för att stilla mitt lilla dåliga samvete för den påtvingade promenaden, se till att hon klädde på sig ordentligt (Som om hon inte kunde det själv). I Charlottas tambur hittade jag en varm jacka som jag gav som förslag att ta på i rusket. Detta avböjdes raskt av damen i fråga, med försvaret att hon inte ville se ut som en michelingubbe.... (det var en dunjacka). Så Charlotta tog på sig en väst och såg sådär sjukt cool ut som bara HON kan i sina svarta kläder a´la döskallevariant....och gick iväg för att promenera med sin hängivne vän RÖDA FARAN.

Så där gick vi, sjukt cool-snygga Charlotta och så jag...iförd de mest illröda termobyxor du kan tänka dig.
Ja, som värsta bonden ungefär... " (ur:
http://maias.blogg.se/) "

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Älskade Mia, Röda Faran, underbara människa. Enligt min åsikt så är du långt ifrån en bonde, det du skriker ut med dina KNALLRÖDA termobyxor är KÄRLEK, KÄRLEK och ÅTER KÄRLEK. För du är en av de mest snällaste och omtänksamma människor på denna jord och en av mina allra bästa vänner. Ibland tror jag du förstår mig bättre än vad jag själv gör. Du ser saker på mig som jag knappt vet är sant själv än. Du Rockar. Tack för att du finns i mitt liv <3


Ikväll blir det filmmys, matmys och sen inflyttningsfest. Många underbara människor ska träffas ikväll.
Puss på er alla mina godingar.



Helgmys med morotskaka

Fredagsfest hos Åsa, nyktert tillstånd för mig. Åsa lagade mat till oss, Nanna kom med chips och jag hade bakat morotskaka, gud vad vi är duktiga =P Vi umgicks och alkoholen flödade för vissa, kaka käkades, godis åkte ner, sen skjutsade jag gänget till Dagnys och åkte hem och somnade i soffan, haha gud vilken skön fredag.






Hela helgen har vart lugn och skön faktiskt. Bara massa mys med familj, släkt och sötisar till vänner. Underbart!

Älskade Mamma

Min lilla mamma fyllde förra veckan 60 år. 16 Januari.  Världens bästa Mamma. Världens bästa familj har jag.
Planerna var många och hela dagen var fullbokad från morgon till kväll. Mamma fick bowla, blev bjuden på fika, lunch och till sist middag i Skövde på Mango´s på kvällen. Mamma hade ingen aning om något alls i förväg och blev glatt överraskad. Hon fick massa fina presenter med, en digitalkamera, ett armband och ett STORT fint kort på mig och syrran för att nämna några.






I lördags var det dags för släktkalaset med.





GRATTIS MAMMA!




Allt från fjortisfest till dansband, sing star och EMOlugg.

Kvällen började hos Åsa, bara vi två då alla andra svek oss. Vi hade fjortisfest då vi lyssnade på våran nya favoritlåt MINST 10 gånger. Jag vet du vill ha mig, med kobojsarna. Sedan smörjade vi in våra tatueringar flera gånger, mest jag.. för jag har blivit smörjtokig, haha. Men men man kan inte smörja för mycket. Sen drog vi på fest till Eldor istället, där spelades det och sjöngs med sing star. Till och med jag fick in en sång med Johanna. Wow. Kvällen slutade på Dagnys efter många om och men då vi inte ens tänkt gå dit. Där dansade vi, träffade massa folk och Emoluggar. Fast man får aldrig vara i fred på dansgolvet.



I går så mös jag med Lisa och Louise, vi käkade lite och såg på film bara. Skönt att ta det ganska lugnt.
Fast sen körde jag Syrran och Rka till bröllopsfirande med, långt som fan ute i bushen, men men vad gör man inte för dom man älskar. Men med bara tankarna och musiken på vägen var det ganska skönt att försvinna en bit från stan ett tag. Idag har jag bara vart hemma, inte visat mig ute ens, tur det kanske.

Min OSKULD är tagen.

JAG HAR GJORT DET. MIN TATTOOSKULD ÄR TAGEN. JAG ÄR MED I KLUBBEN.

Tatueringsdagen. Efter många års funderande på om jag ville eller inte tatuera mig
så var det iaf dags, tiden var beställd och ut till Floby och Gurka for jag. Åsa som också
skulle tatuera sig, för tredje gången gillt började. Hon tatuerade myror på foten, som
terapi då hon verkligen inte alls gillar dom. Bitch var med oss hela tiden och kollade på.
Han kan verkligen inte alls tänka sig att skaffa en egen. Men han hade förberett sig för att stötta oss iaf.

Sen var det min tur. fast det var inte så illa som jag trott. Av en ren slump tatuerade sig
lillskiten, eller Christian som andra känner honom som mer kanske, samtidigt.
Han trodde jag skulle vara livrädd för att det var min första gång, fast det var
mer han som åmade sig. Vet ifan vad han tatuerade allt, hela han är ju snart täckt
för fan, men men några "gayblommor" fick han till iaf  samtidigt som han somnade, så..
så farligt kan det ju inte vara att tatuera sig, om man kan somna medans?  =P haha. Fast jag gjorde endel
miner jag med, för det är fan inte skönt på vissa ställen alltså. Men oj vad nöjd jag blev,
sen blev det billigare än jag trott med, alltid trevligt att få pengar över, speciellt när man är fattig =P

Efter vi båda var klara gick vi och käkade lite pizza för att fira. Trots att vi båda var
lite handikappade
. Jag hade bara en arm och Åsa stackarn haltade sig sakta fram.
Nu pulserar inte hela armen längre iaf, det kan ju bara bli bättre och bättre.
Men oj vad det kommer bli fint sen. Mina stjärnor.






Nedräkning

Idag har jag och syrran vart och beställt present till vår kära lilla mamma som fyller 60 år nästa vecka, ojoj så fint det blev. Speciellt och orginellt. Min ekonomi tål inte riktigt denna månaden, men men det är väl snart löning =P  Nu har jag också börjat mitt nya liv, IGEN. Satte igång med träningen för första gången igår, shit vilken träningsvärk jag har idag. Men nu JÄVLAR måste jag ta tag i mitt liv. När det gäller mycket.

I MORGON är det också dags för TATUERINGEN, är lite nervis minsann, hihi. Men oj vad det kommer bli fint. Sen har jag ju massa bitchar som är med och stöttar mig och håller handen. hehe. Sen har jag semester på fredag igen, gud vad skönt. Då ska min lilla bil bli lagad med, tur det finns nått som heter GARANTI.

Dagens citat går till min kära vän Ida.. som ser mig för den jag är.. verkligen..  " Du är ju oxå ganska vanlig eg... under all kajal och alla döskallar..." " Du vet ju vännen... det sitter ju innutiii!! *ler* " Eller som min härliga kusin Oskar en gång sa till mig. " Du är som vanligt, fast annorlunda.." Den känslan gillar jag.

Jag är GLAD idag. Det är en härlig känsla. Tack.

Helgen som vart.

I fredags hade vi lite fest hos Åsa, som vanligt =)




Vi hade lite efterfest i Åsas soffa också, med Pirates Of The Caribbean 3 och kajalade Johnny Depp. Åsa lovade att hon skulle hålla sig vaken tills Johnny var med iaf, för stackarn skulle jobba dagen efter. Och det gjorde hon... men direkt efter johnny kom så somnade hon, DUNK bara liksom. Haha. Paul var vaken lite länge, sen fanns det nog en stund då vi nannade sött alla tre, haha. Men det är ju så SKÖNT att sova och för det andra är det väldigt mysigt med sofforgier med så vem bryr sig =P





På lördagen, efter att Ida messade och väckte mig (haha) åkte jag ut till Floby för att julmysa litegrann med henne.
Vi bytte julklappar och åt kladdkaka som Ida bakade, choklad..  MUMS! Sen låg vi i soffan både jag, Ida och Sebbe slöa som vi var och såg på Tillbaka till framtiden 2. Det är ju inte världens bästa film precis men vad gör man inte när man inte orkar byta kanal knappt ens. Ida är så söt i sin mage. Bebisen ska komma 15 Maj sägs det, Ida tror på 16:e fast jag håller hårt på 12:e som är Charlotta-dagen =P






På kvällen så träffades vi lite hos Åsa, de andra skulle festa till då med, fast jag tog det lugnt och körde runt alla i min lilla emopärla istället. Efter ett tag ringde syster om att dom hade en sista-minuten-fest hemma i deras lilla hus, så vi drog dit istället och festade med folket där. Jättemysigt. Syrran var jättegullig och gjorde te till mig, så fick jag kakor med. Som tack trackade jag hennes bil lite för att visa att hon verkligen är världens bästa syster!

Festen var underbar, alla dansade och sjöng till allt från carola och  Ebba Grön till Danko Jones.
Ps. Syrran och Rka gillar verkligen deras converseskor alltså, fast vem gör inte det?
Och just det, Niklas kallas numera för TEXAS. Fråga inte varför.

Helgens citat:
Nu börjar folk fem-i-två raggar på varandra. Det osar desperation.
Det är så typiskt bygdegårdsfester, man ska DÖ!
Är man inte fuktig så får man fan dra sig ur?
Han undrar om du är singel och tillgänglig?
Man kan väl FAN inte ha glans i hallen?
Ska vi ringa och säga TILL. *klick*


Kåthatten

Alla bara rent av älskade calles hatt på nyår, alla ville ha den.
Inte undra på det, hur jävla snygg blev jag inte =P



Vi skyller allt på den! Kåthatten.


Mys med vänner



Bakfyllemys med vännerna efter den hemska fyllefesten. Efter mat-jakt runt hela stan fick vi till slut tag på pizza.
Sen låg vi i soffan hela dagen, titta bara så det såg ut, herregud. Vi rökte och rökte. Och drack senare på kvällen också en lite återställare, whiskey.  För att vi är sjuka =P Nanna är ju också sötast med sina olika sockor jämt, fast som hon sa: - Idag är ju iaf båda randiga? Vilken härlig syn på livet. Så sant som det är sagt. Vem bryr sig?



Idag har jag pizzamyst igen, fast med Louise.. och vi lagade våran egen pizza... duktiga oss =P
Vi såg på teve och bara tjötade, så som flickor gör. Underbart. Mindre underbart var väl att Louise sprutade krossade tomater över hela min vita köksmatta, men men jag har ju förstört andras mattor med i mina dagar.
Sånt som händer, tur jag ska tvätta imorrn =P




Nyår blev ett fylleslag med hångelorgie.









Nyår, fest i stadhuset och alla vänner samlade. Kvällen började på "topp" då första spyan kom tio minuter före festen egentligen började. Extra bra betyg till Åsas lillasyster Anna för hennes underbara tårtor och alla som hjälpte till att ordna festen. Vi åt och njöt av god mat och härligt sällskap, några vid långbordet och några hamnade även vid barnborden (som nanna och niklas), då det blev betydligt mer folk på festen än som först var tänkt. haha.

Kvällens Citat:
Rent skin på skaftet så att säga.
Tillsammans bildar vi ett os av välbehag.

Kvällen blev ett fylleslag för alla och slutade i hångelorgie.
Titta och döm själva. Såhär roligt hade vi.
Allt hamnade tyvärr inte på kort, som tur är kanske.

Men vi höll väl alla med om att 2008 inte kunde fått en bättre start.
Hånglanera mera.