Styckning i skogen med gruppsex?

      

Ikväll har jag brukat vin igen, börjar redan semesterfira, fast jag har fem dagar kvar på jobbet. hihi.
Ellis och Louise har vart här och vi har fikat också, bullfika.. med bullar som Rka bakat, han är duktig han, Tack!
Sen har vi bokat selke för födelsdagsfirande på fredag, han blir gammal han.. 28 år gubbe!
Vi har planerat en hemlig kväll med massa trevligt. Fast han blev lite orolig när jag bjöd honom förut ikväll!

Inbjudan löd något som följande på MSN för ett tag sen:

Charlotta säger: Du är inbjuden till ditt eget födelsedagsfirande fredagen den 6 juli.
Klockan 19:30 blir du upphämtad för en helkväll i Skövde! Ta med badhandduk, cyklop och en rulle toapapper!
-= Selke?=- säger: Ta med? lol. Vart ska jag?
Charlotta säger: Hemlig destination =) Men det har något med knivar att göra!
-= Selke?=- säger: Knivar? hehe
Charlotta säger: Ja sånna man skär med!
-= Selke?=- säger: okej ni ska stycka mig i skogen nånstan o linda in mig i handuken,
o sen torka er me toapappret, okej, skoj =P Kom på er, men det låter kul!
Charlotta säger: Ja det kan bli en upplevelse, 
fast lite slabbigt för vi har aldrig gjort detta förut =P
-= Selke?=- säger: hehe okej gruppsex blir bra, tack för omtanken!

Okej selke lilla, hur du fick in gruppsex i det hela förstår inte jag men du får väl helt enkelt se vad vi planerat. Inte är det gruppsex iaf, vad jag vet nu! Men man vet ju aldrig hur kvällen slutar eller vad cyklopet hade med det hela att göra!

Ta hand om er i skogen, eller överallt förresten!


Selkes "kissande" kaffemaskin!


I söndags var jag och Ellis o hälsade på vår älskade vän i skövde. Vi saknar vår lilla slyna som flyttat. Att man bara kunde springa över till han förut och ha slöa filmkvällar med hans "kissande" kaffemaskin saknar vi nog mest. Ingen gör starkt kaffe som lilla Calle. Vi mös bara o slöade hela eftermiddagen. Sen var han ju tvungen att vara lite manlig med och visa sitt svärd. Coolt? Jag trodde ett tag att han skulle mörda oss. Det gick så långa att jag fick en nära-döden-upplevelse, nära kom han, haha. Sen spelade jag och Selke lite tv-spel, Ellis är ju för tjejig för det.. Fast Charlotta tycker sånt är jättekul! Ellis läste Selkes tidningar istället. Ni vet sånna tidningar som killar läser bara för repotagen =P haha.

Annars så käkade vi lite mat och när vi hämtade den så träffade vi Fors och Jonas. Jonas träffar man ju alltid vart man än går nu för tiden. Till och med på midsommar i Falköping. Hehe. Sen drack vi såklart med kaffe på Selkes balkong. Selkes "kissande" kaffemaskin rular. Smakar det, så kostar det! Han har fått det väldigt mysigt hemma hos sig nu. Det gör ännu mer att jag längtar efter en ny lägenhet. Världens goaste soffa.. "åhh, en sån vill jag ha" =P Det var en mysig och skön söndag, lugn, man borde njuta av sånna mer, inte bara ha "jobba imorrn, måndagsångest" =)

Längtar till min semester.  Efter annat med för den delen.



image24

Älska bland granar?


image21
Midsommarafton.

Tjejmiddag hos Ellis var nummer ett på listan. Men Ellis jobbar och jag och Louise bryter oss in i lägenheten  vid 19 snåret (med nyckeln som jag har för nödsituationer) för att börja laga mat. Det ballar ur som vanligt då vi dricker alldeles för mycket öl och börjar leta efter handbojor, piskor, sexiga klänningar, tomteluvor, strumpbyxor i olika färger och linser på nätet (som vi skall ha när vi klär ut oss på karnevalen i Augusti).  Hur går det ihop undrar ni då, ja det får ni se. Grabbarna (som festade i huset mittemot) börjar sakna oss (fast mest gitarren som vi ska ha med) och skickar ett mess var tionde minut om att vi ska "jalla jalla" oss. För er som inte vet vad jalla jalla betyder så kan jag betätta det för er... en annan gång!

Till slut kommer Ellis hem, vi käkar, dricker mer öl och drar iväg till festen med alla folk. Det är dom gamla vanliga och även massa nytt. De klassiska händelserna på Tobben och Abels fester var såklart med. Det spelas alltid och sjungs till gitarren, alla snappsar för mycket, alla avslöjar för mycket i alla spel vi spelar, nån klär alltid av sig för mycket kläder (detta året var det Billys tur på ett hustak), Abel somnar, Tobben blir arg för att han aldrig hittar sina cigg, fast sen det bästa av allt, man slutar ALDRIG skratta för vi har kul =) Det var massa kul blandat folk, normala och galna, det gör en sån soft stämning, alla trivdes!

Citaten som kommer sparas från detta år är följande:
1. Baby, fyll mig!
2. Vill du se mitt muskelfäste?
3. Jag brukar ha hatt, men jag får aldrig napp!
4. Det kändes konstigt när det kom.
5. Jag menade inte det jag sa förut, för du är sötare än jag sa förut.
6. Men häng med ut till stugan imorrn då, så kan ni älska bland granarna?

Och Abels sång om sig själv kommer aldrig glömmas!
" Jag är ful och jag luktar som en gul indian! "

Plockade sju sorters blommor också, för det ska man. Vem drömde du om?


image23

En hemlighet!


Idag har jag sett nått så gulligt. Jag var och handlade på Pa:s, köpte jordgubbar och grädde (mitt ansvarsområde inför festandet imorrn). När jag kommer ut på parkeringen och går fram till bilen, kommer en kille springandes rakt in i mig. " - Ursäkta mig men den gamla damen där borta glömde sin drickaback! " Så sprang han bort till en liten tant lite längre bort, knackade på sidorutan och hämtade sedan backen, som lilla tanten glömt under kundvagnen! Vilken hjälte, det var bara en vit springare som fattades!

Lilla tanten tackade honom ömt med en klapp på kinden! Dagens goda gärning. Han var en hjälte. Hjälten är en utav stans "coola och tuffa" killar, han som egentligen inte blir generad av nånting, han som bara tydligen är så cool och han som alla löd minsta vinken av i gymnasiet. Han som är så snygg så han kan få vad och vem han vill, och han vet om det! Egentligen hatar jag sånt, snobbiga männsikor som tror dom är bättre än alla andra och får allt på ett silverfat eller så fort dom visslar. Men när jag såg honom le mot den lilla tanten på parkeringen så smälte mina fördomar lite. Och jag skällde på mig själv inombords för att man ska inte vara så snabb med att dömma folk. 

Såg honom senare på stan och han log i hemlighet mot mig! Hans hemlighet är säker med mig! Att han egentligen innanför allt det där tuffa och hårda, är alldeles mjuk och fin!