Efterfest, E-type och Crusing.

       
     
     
   

I fredags blev det lite fest igen såklart, fast vi bara skulle ta några öl med syrran för att hon missade folkfesten på lördagen. Fick med Ida ut till och med. Jag lärde väldigt mycket om raggarkultur av Lisas kompisar och om vad man egentligen använder helosansalva till och att det finns folk som är tokigare än mig. Det var dagnys efter festen såklart, var väldigt trevligt ute, bra musik, mycket dans och trevliga folk. Träffade massa gamla klasskompisar igen som flytt stan och som man aldrig ser nu för tiden, mellanstadiet det var tider det. Folkfester drar hem folket, hehe. Sedan var det efterfest med, med massa gammalt Flobyfolk, hur man än gör kan man ALDRIG rymma från det förflutna, haha men oj vilka minnen som kom upp, man har gjort ganska mycket skoj i sitt liv alltså, man glömmer för mycket. =)


       
           
       


Och på lördagen var det bara dags att fortsätta festa på CRUSINGEN. Inte för att jag är speciellt bilintresserad, men det drar hit folk som bara den och det är fest all night long. Det började ju bra då vi kom 20 meter utanför min dörr då det började ÖSREGNA. Vi stannade till vid kiosken lite och började smutta på ölen och gömde oss från regnet medans vi titta på Ellis när hon gjorde reklam för nikotinfritt snus tills regnet tunnade ut. Sen höll det faktiskt upp ganska bra under kvällen. Det var fest hos Åsa (som vanligt nu för tiden) och efter det lite gående på stan och tjöta med folk överallt och sen Dagnys (igen) med en privat och liten minimal efterfest hos mig med pizza och tvestjärtar på balkongen, haha. Vi hade jätteskoj (som alltid) vi skrattar så mycket i våra gäng, det är underbart. Det vi lärde oss i helgen var att Martin numera heter E-type, KOLLA LIKHETEN, och headbangen. Att gammal musik aldrig släpper och ibland är bäst. Att handbojor är bra att ha i alla lägen, fast inte till något snuskigt om ni trodde det. Att när det bjuds på päronvodka i plunta är det farligt gott. Att Ellis är bäst på att dansa (som ni ser). Och att vi alltid blir så snygga på kort.

Längtar tills fredag, och Göteborg!
WIIIIE.

Utvandring till Ekedalen.

Regn regn och åter regn. Vaknade ganska tidigt idag, jämfört med gårdagen. Jag skulle ut och hälsa på lilla mor och far ute i Floby och fika med dom och farbror Inge och frugan Inger. Sedan när jag kom hem åkte jag och Nikki upp på stan och handlade en liten inflyttningspresent åt våra vänner, husköparna som vi skulle hälsa på senare på kvällen. Jag hade lite svårt att avgöra om dom blev mest glada för tavlan, badankan, bläckfisksbollen, cylopet, pruttleran, vattenpistolerna eller snorkeln. Men jag tror dom blev mest glada över pruttleran, hihi. (Ja, vi har faktiskt humor i vårt gäng)

Maria, Mia, min kära vän har alltså gått och köpt hus tillsammans med sitt livs stora kärlek, i EKEDALEN. Det var ett jättemysigt och fint hus, dom målade och stod i som bara den, det kommer bli fint när dom får klart allting. Dom ser så lyckliga ut tillsammans, och Jakob är så rolig och har humor ( på bilden leker han med en snoppöppnare, känsliga tittare varnas).. det är viktigt med humor, dom passar så fint ihop. Dom har hittat det, meningen med livet, sitt röda lilla hus med vitt staket och varandra

   


Idag tycker jag extra mycket om:
Senäte, OM jag får en av de lägenheterna jag söker.
Idag tycker jag mindre om: Vägarna mot Ekedalen, dom svänger för mycket.
Idag saknar jag: Pengar till en ny bil.
Har på mig: Lepsyl.
Pratade senast i telefon med: Nikki, eller Annika som hon egentligen heter.
Dagens goda gärning: Slängde en flaska som låg på gräsmattan utanför mitt hus i papperskorgen?
Dagens citat: " Ett hav blondiner, och så du Chassen."
Längtar till: Liseberg, Backyard Babies och Karnevalen.

Tjejerna + Martin.

       
         


Det är så HIMLA SKÖNT att ha semester. Att umgås med alla vännerna. Bara softa. Njuta. Vara. Kan inte få nog. Man behöver aldrig ha nån söndagsångest för att man skall jobba. Visst är vädret inte det bästa, saknar solen, men livet leker ändå. Helgen blev ganska lugn, vi var ute i fredags och dansade lite, men då var jag nykter, det var ganska skönt faktiskt. Lördagskvällen skulle blivit tjejfest hos Åsa men så blev det inte. Martin hängde på, fast det gick ju bra för att han har långt hår?

Det vi har lärt oss av helgens festande är att för Åsa är det en sport att ragga folkpartister, att Martin (och Åsa) har känningar i runkmuskeln, att när Ramona blir avtänd så går hon hellre hem och tittar på film än går till krogen, att man är mobilskadad om man sitter en meter från varandra och sms:ar och att ju mer vi är tillsammans, tillsammans, tillsammans, ju mer vi är tillsammans.. ju gladare vi bli!





Semestern rullar på.


 
         

 
     
   
     

 

Under de senaste dagarna har jag hunnit med en hel del. I torsdags träffade jag Nikki och Henns kusin Maria. Vi lagade mat, såg på film, snackade och tog några glas vin (mycket vin blir det). Igår var jag Ellis och vår lilla slyna (selke) i Lidköping på picknick vid stranden. Man behöver inte alltid åka långt för att komma bort lite. Det var jättemysigt. Vi bara låg där på en filt o njöt av solen som tittade fram bakom molnen emellanåt. Sedan efter ett tag blev selke lite uttråkad och började gunga fram och tillbaka på sin lilla solstol, jag och ellis bara väntade på att han skulle falla bakåt och ramla ihop. När han aldrig gjorde det så hjälpte jag till lite. Humor. haha. =P Sedan provtatuerade vi oss med. En sak är säker, jag skall inte låta Ellis göra mina stjärnor på riktigt, men tack ändå, hehe.

På vägen hem så strögade vi nästan lite i SALEBY där vår lilla vän Joakim kommer från. Då han alltid pratar om att det är såååå mycket bättre än Floby (där vi kommer från, fast där Jocke också bort en kort tid av sitt liv.) Så tänkte vi att visst då får vi kolla in läget liksom. Så när vi såg skylten för andra gången | Saleby 10 | så gjorde jag en usväng och drog in. Men efter en sträcka på 4 km (som kändes som fyra mil, så gav vi upp.) Man verkar ju aldrig komma fram. Men vi kan iallafall skryta med att vi nästan var i Saleby, SEX km ifrån för att vara exakt.

Och det är ju tillräckligt illa det?

Hole-in-seven

   
   

    


Det blev onsdag och det blev dags för den efterlängtade resan till Hjo. Wiiiiiie. haha. Vi hade med kartan som Sebbe (idas andra hälft) skrivit ut till oss för att vi skulle hitta. Varken jag eller Ida har väl världens bästa lokalsinne. Men vi hittade iaf dit, fast inte tack vare mig, men det var ju inte alls svårt, vad mesiga vi var. Det är ju liksom bara att läsa skyltar egentligen =P Dagens första anhalt var HEM och HOBBY.. oj vad roligt det är att shoppa. Jag skall numera också bli konstnär har jag fått för mig, jag köpte massa färg och massa dukar. Inspirationen flödar :O hihi.

Efter vi varit där började jag, den lilla turisten att läsa i turistbroschyren (som jag "snott" på H&H) medans chauffören Ida letade efter en parkeringsplats. ÅHHH utbrister jag genast då jag ser att man kan spela minigolf även i Hjo. Skoj skoj skoj. Fast Ida verkade LITE tveksam så övertygade jag henne om att det vore ju jättekul att spela, eller hur? Och visst är det kul, det bästa var att jag fick den finaste klubban, lila.  Sen svor vi några gånger och det kom ord ur våra munnar som vi inte visste fanns, men visst fick vi i några hole-in-one. Min måste ju vart klockrenast... en sneträff som liksom studsade i hålet.. YEAH! Dagens humor var dock att när tålamodet började ta slut (18 hål är faktiskt lite jobbigt) märkte vi att det är mycket roligare att satsa på hole-in-seven. Jag vann iallafall, fast jag förstår inte hur. Men jag ser det såhär.. BÅDE jag och Ida är vinnare (..fast jag är lite bättre =P)

Sedan gick vi en härlig promenad i Hjo nere vid hamnen. Älskar vatten. Sedan åt vi på en underbar resturang. Med underbar (dyr) mat, fast det var det värt. Vitlöksbröd och tzaziki till förrätt. Och krämig pasta med kräftstjärtar till huvudrätt. MUMS! Var bara ölen som fattades (fast den tog jag på källen sen) hehe. Sen var vi så mätta så vi åkte hem, över TIDAHOLM. Gud vilken härlig semester man har. haha.

När vi lämnade Hjo möts man åter igen av deras kommunslogan (som utnämnts till sveriges bästa!)
I Love HJO. SÅ dålig slogan så att den nästan är bra!

Helgens bilder.

Då jag fått "klagomål" över att bilderna från alla dagars festande i helgen inte hamnat på bloggen, som dom brukar. Så tillfredställer jag såklart vissas behov och ser till att fixa det problemet på en gång! Här kommer bilder på allt från macarena-dansen till plastsnoppar och normala samt mindre normala männsikor. Roligt hade vi iallafall, fast det syns nog. VARSÅGODA!


                       
         


Parkbänksfest.

Igår efter att jag kom hem från Jönköping så var jag lite vinsugen. Så klockan 00:22:48 kom jag på att vi borde ju såklart festa till lite. Jag överlägger lite med Åsa och Daniel på msn och båda är på, till slut fick vi t.o.m. med oss Micke. Charlotta packar med sig vinet, en öl, korkskruven, salta pinnar, picknickfilten och mobilen, så vi kan spela lite bra musik vid parkbänkarna med Åsas små bashögtalare. Så vi bestämmer möte vid statyn utanför mig och sen sätter vi igång, det var väldigt mysigt. Trots att jag fick panik varje gång jag hörde nått i buskarna och var helt säker på att det var securitas som kom med hundarna och skulle ta oss, haha. Vi avslutade kvällen hos Åsa då det till slut blev lite kallt att sitta ute. Hon lagade "natta-mat" till oss och efterrätt till oss tjejer, då killarna inte uppskattar choklad tillräckligt mycket för att vara värda det. 

Natten kan sammanfattas enkelt såhär: Micke var galen som aldrig förr och vi förstår inte vad som fått honom att släppa på moralen men härligt är det. Plus att enligt mig och Micke så borde Åsa och Daniel insett för länge sen att det enda dom vill.. är att få fylla varandra (sååååå baaaaad) för dom kan inte låta den andra vara ifred, och jag..  jag kan inte rapa.

Två kulor räcker.

     
     

Gårdagens rymmning gick väldigt bra. I väntan på att älskade vännen Frida skulle sluta jobbet så lekte jag turist, i Jönköping. Gick en jättehärlig promenad och hittade en underbar affär med massa gamla LP-skivor, där drömde jag mig bort ett tag,  jag o min musik. Jönköping är en väldigt rogivande stad. Skulle vilja sitta där för evigt, på stenarna, vid vattnet, njuta av vågornas ljud och bara skriva. Till slut släpptes Frida lös från sitt arbete och vi kunde gå och luncha lite, det var gott. Fast efter ett tag ville lilla Frida med leka turist i Jönköping, galen som hon är får hon för sig att gå fram till en liten tant och fråga henne om hon kan ta ett kort på oss tillsammans. Lilla tanten får ju nästan ett sammanbrott på stället när hon skall försöka förstå vad alla knapparna innebär på min digitalkamera. Både jag och Frida höll på att dö av skratt och vi trodde att vi aldrig skulle komma därifrån, sååå lång tid tog det.

Sen shoppade vi lite, en kortis. Och jag köpte TE, jag får ju för mig att jag gillar det ibland, och visst är det gott.. har idag redan tagit en stor kopp av "Kustfägring". Jag måste ju också berätta att Frida igår besteg den största stock hon nånsin sett med, och att hon leker paparazzi och jagar gamla söta gubbar i båtar, att hon verkligen älskar sin lilla tv och att hon gör sitt egna knäckebröd. Hon rockar allt min underbara vän. Titta på bilderna och njut av våran fina dokumentation. Frida hälsar också att på bilden av hennes lilla båtgubbe så vinkar han till henne, inte skriker: - neeeeeeeej jävla paparazzi, som jag mer trodde!

Idag tycker jag extra mycket om: Frida, för att hon hjälper mig reda ut mina hjärnspöken.
Idag tycker jag mindre om: Vädret, vart har gårdagens sol tagit vägen?
Idag saknar jag: Jönköping
Har på mig: En Rosa BH
Pratade senast i telefon med: Åsa
Dagens goda gärning: Jag har köpt ett flak öl, till mig själv. Tyckte jag behövde det!
Dagens citat: " Jag börjar alltid i roten. " (jag)

Och till slut, dagens tips:  När man skall äta glass i Jönköping skall man se upp med hur många kulor man tar. Man tänker att visst, nu firar vi semester och kan slå till med en "Pirens special". Tre kulor, PLUS mjukglass och turkost och svart strössel, mums! Men vill man slippa att bli äcklad av sig själv, slippa städa upp, slippa tvätta sig i loka citron, slippa att nästan döda en fågel med en glassbomb som föll ner på marken utan att man kunde hindra det, då räcker det med två kulor, och kanske lite topping.

Pressbyrå´ moments

Idag tycker jag extra mycket om: Mitt täcke och min nya fria-sms-tjänst.
Idag tycker jag mindre om: Skohorn
Idag saknar jag: Kramar
Har på mig: Glasögon
Pratade senast i telefon med: Mamma
Dagens goda gärning: Bjöd alla på efterfesten på pizza, det var väl snällt?
Dagens citat:  "Den må vara liten, men den är vass!"

Det var en bra helg. Fest hos Åsa gånger två. Soft och blandat folk. För mycket alkohol. Herregud vilken fest. Semester är härligt. Klockan är bortglömd. Vin går åt. Öl är farligt gott. Musik är mig drog. Vänner och skratt är livet. Macarena dansen är tillbaka. Efterfest är farligt. Shit vilken helg. Vilken dag idag. Vet inte om jag lever än. Kvällen igår hade många härliga Pressbyrå´ moments. Backyard Babies i Göteborg i augusti. Längtar. Skål! Hämtar vin. Sätter mig i soffan. Försvinner. God Natt. Sov gott.

Imorrn rymmer jag till Jönköping!
Bye!

Systerkärlek <3

image301


Idag blev det en lugn dag. Skulle ju åkt till Hjo med Ida, fast det blev inte så då hon inte mådde bra. Så jag har umgåtts lite med min sjuka syster istället. Vi har bara slöat, tjötat, käkat och sett på tv.  Rka var gullig o lagade jättegod mat till oss, då vi bara satt i soffan och hade ett Vänner-maraton, vet inte hur många avsnitt vi såg. hehe.

Ovanför ser ni en bild på världens underbaraste person (till höger) Min syster. Johanna är precis så som en syster ska vara. Hon finns alltid där. Ställer alltid upp. Lyssnar alltid. Är alltid uppriktig och ger ärliga råd. Vi är varandras motsatser men ändå så lika. Man mår alltid bättre när man pratat med henne, vad det än är man pratar med henne om. Om det är små eller stora saker. Det är många som betyder oerhört mycket i mitt liv, många som jag älskar. Men johanna är min syster, min familj, mitt kött och blod. Älskar henne mest.

Bullbak

image73        

Idag tycker jag extra mycket om: Mobilladdare och mitt nya diskmedel.
Idag tycker jag mindre om: Min dammsugare och tvestjärtar.
Idag saknar jag: Mitt hjärta och Razmus.
Har på mig: Kläder i Svart, vitt och rosa.
Pratade senast i telefon med: Lillskiten.
Dagens goda gärning: Åkte och handlade åt min sjuka syster.
Dagens citat: Man ger inte gröna pingviner till folk man inte känner.
Men mamma varför är du med det fettot?
Budskapet är god jul, inte dra åt helvete.
Näe det är klart, en kåt fan som du!
Jag har inga problem, jag är psykolog.
Jag trodde hon njöt, men hon spydde!

Idag har jag mest fixat hemma, städat lite och bakat bullar för första gången i mitt liv typ faktiskt. Är så stolt, blev gott gott. Och fint, både orginella med pärsocker, och söta med hjärtan och nallar på. Fast egentligen gillar jag inte bullar. haha. Sen kom Ellis hit. Helt förstörd över att hennes vindrutetorkare på bilen pajjat. Mekanikern Charlotta fixar såklart det, vi åkte till OK Q8 och sen tog jag hand om problemet, sweeeeeeeet. Sen fikade vi gott på mina bullar och ellis goda citronpaj. Semestersyndarna. Jag drack vin med. Är lite småfull, gött. Vi såg på " Tomten är far till alla barnen" med, jag o ellis med våra sjuka humor. En annan rolig sak idag var att den nyinflyttande grannen under spelade "pärleportsmusik" idag, SKITHÖGT.. jag stog inte ut efter ett tag, utan satte på INFLAMES tillbaka. Då sänkte han musiken. Jag stängde av min. Och Ellis och jag fick oss ännu ett gott skratt när vi båda låg på golvet och lyssnade på grannens musik under... Ellis sjöng tom med i sången " Käääääääära moooooooor!".


Nu skall jag sova så jag orkar upp imorrn. Jag och Ida ska till HJO! =P
Puss på er.

Världens största köttbulle.

Ikväll var jag hos Ellis igen. Vi käkade och såg på Allsång på skansen, sjöng gjorde vi med, fiiiiiint, eller inte, hehe. Sen skrev vi om låten.. "är det det här du kallar kärlek" med, vill du höra vår version så är det bara att fråga.  Vi softade och tog en skön promenad i stan. Efter vi kommit hem igen till Ellis så kollade vi på Black Jack, en gammal svensk klassiker. Men det bästa av allt var ju att efter filmen var det massa gamla barnprogram inspelade. Ja ni hörde rätt vi såg på video, VHS. Barnprogrammen var PIPPI PELIKAN och BEPPES GODNATTSAGOR bland annat. Gud vilka minnen. Det var tider det när man fick säga drängjävel i barnprogram. Haha.

Klockrena citat som skall minnas förevigt är:
* Jag har klätt ut mig till en köttbulle. Världens största köttbulle.
* Jag vet att du inte kan motstå mig när du väl fått smaka lite.
* Det är nån jävel som bundit fast en bil där bak.
* Kaj, det är någon som förföljer oss. En kvinna.

Söndagsfestande

Då jag missade efterfesten i lördags efter bröllopet kände jag att det kanske vore en bra idé att söndagsfesta? Javisst, självklart sa Åsa, Micke och Daniel. Vi samlades inte förrän typ 21, men oj vad sköj vi hade. Först var vi hos Daniel och spelade BUZZ. Och sen drog vi till Åsa och sjöng kareoke. Åh jävlar vad bra jag var när jag kom igång, krossade alla andra (eller inte) och toppade listorna. Det bästa av allt, eller det sämsta (beror ju på hur man ser det) är att jag inte kan sjunga ens. haha. Men ojoj det var en ordentlig fest för att vara på en söndag. För jag var inte hemma förrän typ klockan sex. Men skoj hade vi!

Ett tips från mig och Ellis, som har ganska sjuk humor och som underhålls av ganska lite ibland är att kolla in denna sidan.
http://www.cameroid.com/  Där kan man ha väldigt roligt när man ändrar om saker och tar kort med hjälp av webkameran. Titta bara nedan. haha.

   

Bröllopsglädje

       
     

I lördags var det äntligen dags för Pierre och min kära kusin Elin att gifta sig, 070707. Bröllopet ägde rum i HÄRRYDA, utanför Götebööörg! Precis vid landvetter, med flygplanen precis över taken. När vi satt där på en parkering och fikade lite i väntan på bröllopet, då vi var väldigt tidiga, kom planen ett efter ett, närmare och närmare över oss. Och vem tänker man inte på då? Bröllopet var jättefint med massa underbara tal som gjorde att flera ögonpar tårades i sällskapet. Sedan är vi ju lite speciella i vår släkt och kastar fågelfrö på brudparet istället för ris, för det är bättre för fåglarna, så det så! Menyn lät nästan lika vacker som matens upplägg sedan var. Vit sparris- och tryffelrisotto serverades med auberginecremé och tomatconcassé samt pecorino ost. Ett vitt gott vin till detta, Pinot Blanc. Och till desserten, chokladsavarin med hallonglass och moccafudgesås serverades med kaffe.  Massa trevligt folk och god mat och mycket gratis stark dryck hela tiden, gjorde alla väldigt glada och dansvänliga under kvällen, haha. Viking var väl coolast av alla, då den lilla sötnosen stod och headbangade med mamma Sofia och sedan blir uppbjuden av trummisen i bandet Wrong Direction som spelade, att komma upp och dra av ett solo. Det bästa är ju att han verkligen kan spela med.

Sedan att Tony och den heliga Anders är lite galna, eller att jag, syrran, sofia, och pappa var dom som dansade sist in i natten och sjöng diverse låtar är två helt andra historier som jag kan berätta om en annan gång. Alla hade ialla fall jättetrevligt. Stackars Rka fick uppdraget att köra hem alla oss fyllisar till Falköping igen, då jag mycket hellre hade tagit en annan avfart på motorvägen. Dock somnade vi skönt alla passagerare och sov hela vägen hem. Den efterfesten som skulle blivit av i Falköping blev det inte mycket med, och tur var väl det. För Charlotta har nog aldrig vart SÅ trött.

All evig lycka till Pierre och Elin.

Italienskt lyxande

                                                        
                                                                                                                
Sen blev det fredag och det blev dags att fira vår kära vän Selke. Jag och Louise började dock dagen med att baka en tårta till Selkes ära. Den blev jättefin tycker vi, för att vara amatörer! Haha, eller inte. Men visst är det tanken som räknas, och gott blev det. Vi åkte iaf till skövde sen och hämtade upp honom. Han blev glatt överraskad när han upptäckte att han inte behövde använda toalettpappret, badhandduken eller cyklopet till nånting. Då det första han sa när vi kom var - Jag vill INTE bli blöt!

Vi skulle ju mest äta lyxigt på Pasta Grappa, en Italiensk Resturang i centrala Skövde. Det var en jättemysig resturang. Som passar till allt från födelsedagsfirande, luncher eller romantiska middagar för två. Dom hade mat till allas gillande. Vegetariskt, pizza och alla de möljliga klassiska italienska pastarätter. Maten som vi prövade på var: Tartelloni - Färsk pasta med ricotta, spenat och pesto. (Jag) Tagliatelle - med vitlöksstekta gambas (räkor) och citroncremé. (Louise o Ellis) Frutti di Mare (stenbakad pizza) Mozzarella, kronärtskocka, havskräfta, räkor och kräftstjärtar. (Selke)

Det är bara att ge högsta betyg för denna resturang. Det vad lyxigt, underbar betjäning, det artigaste personalen som finns, och maten var underbar, smakerna exploderade i munnen. Det var annat än köttfärssås och spagetti det. (som också är gott)   
GÅ DIT om du har vägarna förbi, lovar att det är värt pengarna! http://www.kvartersmenyn.com/rest.php?lang=se&id=2353

Vi kom, vi åt, vi drack och vi segrade. Sen åkte vi hem till Selke och mös med kaffe, tårta, mera öl och såg på spindelmannen 3.

Semesterfirande

         

Torsdagen kom och jag fick min semester. Då det var tänkt firas med vin, mat och film sprang jag med lätta fötter och fnittrande skratt från jobbet ut mot bilen på parkeringen. Klockan blev sedan sex och både Ellis och Louise kom.  Vi åkte och hämtade mat från wokstugan, jag fick mina älskade jätteräkor med röd curry och jag trodde lyckan är fullständig! Tills jag till  min stora förskräckelse uppmärksammade att louise som LOVAT dricka vin med mig för att fira inte hade med sig sitt. Jag fick fnatt och ropade över hela stan - JOOOOOOOOOOOOOOOOOOCKE kom hit och festa med mig. Jocke ställde såklart upp (då jag bjöd på cider). Jocke som VERKLIGEN (inte) älskar svenska filmer fick komma och mysa med oss under tittandet på en beck film och stå ut med våra kommentarer om Persbrandt. Sedan fick han en ny frilla med, jag och lousie flätade jockes hår, SHIT vad fint det blev... ehhh. Då jocke, som ni ser inte gärna ville vara med på kort.. och som jämt påpekar att .. "om du lägger upp kort på mig Charlotta lilla, så kommer det komma upp ännu värre kort på dig!" slipper vara med. Iaf det gulliga lilla ansiktet. Jocke missade dock den fina kareoken som vi sjöng innan. Bellis såg helt klart snyggast ut i soffan.

Dagens Citat:
Vad är motsatsen till motsats? Medsats? (Ellis)
Jag är så kladdig så jag behöver inte göra nått efter. Jag är redan klar liksom. (Jag)
Ps. jag talade om att jag var kladdig av hårsprayen som vi tog i jockes hår, inte nått annat.
Långsamma rörelser i grupp är inte din grej va? Nej men det är skönt! (Beck)
KONSTKUKAR! (Persbrandt)

Semester, shit vad najs!


 

Rabarberpaj i Flajbaj.

            
     


Det börjar bli segt nu i väntan på semestern. Tre dagar kvar. På torsdag kl 13:00 kan jag stänga dörrarna till Kråketorps Förskola och inte behöva gå dit förrän den 13 Augusti. Det ska bli så skönt att vara ledig, att få sova i en hel vecka utan att väckarklockan ringer (eller iaf några dagar), att inte behöva tänka på vad klockan är alls utan bara vara, träffa alla kompisar, familjen, festa, grilla, fika, bada (vid solsken). NJUTA!  Att få bli HELT utvilad och få nya krafter. Det behöver man ibland.

Idag har jag vart o klippt mig, det är alltid lika skönt. Nu går det att få ordning på min frilla igen. hihi. Hälsade på Ida  med i Flajbaj när jag ändå var hemmavid, jag kom mitt i pysslandet, min kära vän är helt tokig i pysslande, det målades korgar och smörknivar av glatta livet av både Ida och lilla systerdottern Emelie. Persillia (söta kissen) ser ut att ha lika skoj som jag hade, zzzZzzz  (skojar Ida =P) hihi.

Efter flera timmar (..nu överdriver jag lite) så var dom klara och vi gick ut i trädgården (ja, Ida har en sån, den hörde till hennes hus, HUS.. många vuxenpoäng det) och hämtade RABARBER, det var dags för pajlagning, MUMS! Ida och Emelie var jätteduktiga och bakade medans jag.. ehhhh pratade och fotade alla med mobilen (eller jag bar faktiskt in "rabarbisarna" och la dom på diskbänken, haha). Tar igen det en annan gång! Det var gott iaf. Fick massa rabarber med mig hem, det är ju inte direkt som att man kan odla dom på balkongen!? Tack "mamma Ida".

Jag och Ida har planerat en utflykt med nästa vecka, vi skall åka till HJO (haha) och äta glass kanske? Och åka o handla massa pysselgrejer till Ida =) Man kanske borde börja virka eller nått? Sebbe (Idas andra hälft) skrev ut en karta till oss idag, då vi tror att vi inte hittar till HJO ens.  " EHhhh åt vilket håll åker man ens? " *asg*  Sen måste vi gå på bio med snarast. Vad ska man se då? Ida vill ju se DIE HARD 4.0 såklart, vad är det med alla och BRUCE WILLIS? Jag är mer en PIRATES OF THE CARIBBEAN fan, alltså hallå? JOHNNY DEPP spelandes en alkoholiserad pirat och sminkad jävel med KAJAL! Vem kan motstå? haha. 

Härligt med sovmorgon imorrn. Söta drömmar till er alla!
 

Fest à la Charlotta.


       

Igår var det fest hos lilla mig, en såndär sista minuten fest som alltid brukar bli så rolig för man hade egentligen inte planerat att festa alls. Först var det jag och Johanna som lugnt tittade på film och tog några glas vin, sen kom Åsa och Ramona då stängdes teven av och musiken åkte på, och sen promenerade Daniel och Mikael över hit och då blev det ännu högre musik, och sång, en fest alltså. Så vi hade en riktigt mysig och lugn sammankomst, iaf ganska =P Det frodades gott och mycket av öl, vin, cider, popcorn, gott och blandat och "Jockes vita skit" (piña colada) som lilla jag (som alltid skall blanda och göra massa chassen specialdrinkar) blandade till nån JÄTTEGOD (enligt alla utom mig själv) grön sörja... jag är ingen cocos och piña colada fan iaf, det är bevisat igen, det och gin och tonic är nog det äckligaste jag vet nästan.. usch! Men allt för mina vänner!

Daniel och Åsa sjöng karaoke, om man nu kan kalla för det. Daniel vann.. tror vi, men bara för att han knuffade ut Åsa i köket och sjöng finalen själv, alla medel är tillåtna? Sen var det dans ute som vanligt, herregud vad roligt det är att bara gå ut och dansa. Sedan träffade vi min granne/släkting med, Mr K-M, han ska tydligen vara med på karaoken (som jag ska ha enligt alla?) nästa helg. Haha det får vi väl se hur det går med det, säger jag bara.

Åh sen träffade jag lilla godingen Pierre med ute, vår lilla älskade vän från hemstaden, som jag inte sett på jag inte vet hur länge. Han mår iaf bättre nu, jobbigt med sjukdomar. Han är också en sån person som, även om man inte träffat dom på länge så är det precis som vanligt, precis på samma sätt, det är så härligt, det är vänskap!

Kvällens två låtar var helt klart  Fedde Le Grand - Put Your Hands Up For Detroit  (hemma hos mig) och
THE LIPTONES - I´m in love (på dagnys). Då Mister Liptone själv var ute så kände jag att jag vara tvungen att erkänna att det är jag (och syrran) som sprider deras musik ut på krogen (då jag var lite rädd för att man kanske inte får göra så hur som helst) men han blev jätteglad, haha! "Vi älskar alla som sprider våran musik, du är ju fan helskön ju!" Och varför skulle den inte spridas, det är ju ett måste för musiken är ju HELSKÖN och väldigt DANSVÄNLIG! Jag såg honom allt stå där med ett leende på läpparna när alla dansade vilt till våran favvolåt och sjöng med i texten " I dont´care what they say, I don´t care what they do, I don´t care what they say, I´m in love with you.."

Och visst är det så, I don´t care!
TACK FÖR UNDERBARA TONER LIPTONES!