Känd från TV

Idag 09:30 hade ni lyllosar som såg på tv4 skaraborg den underbara glädjen att se mig på tv, i HELA tre sekunder tror jag, minst. Syrran hade ju ändå mer tur, då hon säkert var med i en halv sekund. På detta vis har jag ju nu egentligen bara 14 minuter och 57 sekunder kvar av mina "15 minutes of fame".

Sekunder efter får jag mess från två kompisar, ingen av dem hade en aning om min fantastiska tv-debut som dom trodde att detta var. Jag vill ju helt inte prata om följande ämne men gör det ändå, för att jag känner att det är dags för sanningen att komma fram. Det finns vissa bevis för att jag för en hel del år sen sågs hoppandes upp och ner i en direktsändning från Stockholm och Allsång på skansen. Tillsammmans med även då min syster, samt andra delar av min familj och släkt. Detta är sant. Jag har alltså redan avklarat min tv-debut, och då kanske med 10 sekunder i direktsändning. Så ja, det som återstår är egentligen bara 14 minuter och 47 sekunder av mina 15 minutes of fame.

Men hur som helst så kan jag ju numera med gott samvete säga att, jag är känd från tv!
Eller?


Premiär

Från och med nu kommer ingenting att  vara sig likt här på blogg.se. Nu när jag har fått tillträde,
jag som är knasigast av de knasigaste, underligare än de flesta, men ändå alldeles, alldeles underbar.
 Det finns ingen som jag, den lite punkrockiga förskolläraren som är till hälften dåre, till hälften geni.


Vem är då jag?
Charlotta var namnet. Kallas Chassen, Lotta och ibland en hel del annat med som kanske inte bör nämnas här. Fast vem försöker jag egentligen lura, jag kan ju ibland vara ganska frispråkig har jag fått höra, och man bör tänka på hur man egentligen beter sig, är det inte så? Man får inte vara annorlunda, man skall helst inte göra något väsen av sig, och absolut inte vara högljudd och skrika för det man tror på.

Jag är innerst inne väldigt ordentlig och skötsam, men ibland måste man släppa lite på reglerna och leva livet och inte tänka så mycket på vad folk tycker och tänker om en, huvudsaken är att man är stolt och nöjd med sig själv. Mina inlägg är ibland inget för känsliga personer, ni varnas redan här. Det kan hända att det förekommer endel mindre passande samtalsämnen och upplevelser. Dock ibland bara allmänt tjöt, knäppa funderingar eller tråkiga samt konstiga händelser.
 
En av mina stora passioner här i livet är musik. Jag finner så många olika kärlekar inom musiken, på så många olika ställen, med hjälp av olika personer och olika uppleveler. Finns det något bättre än en riktig öronorgasm, när man ryser ända ut i tårna. När det inte finns något annat, det enda som existerar är musiken, tonerna, texten, orden, och man kan bara göra en sak, njuta. Det är en av de få gångerna jag verkligen bara kan försvinna, inte tänka på något annat, bara försvinna bort, för en kort sekund, vila. Jag älskar min mp3-spelare som följer mig överallt.


Något annat jag älskar är alla speciella personer i min närhet, min familj, mina vänner och andra speciella personer som förgyller min vardag. Jag njuter av livet och gör det jag vill göra för stunden. På vardagarna jobbar jag som förskollärare och trivs jättebra med det (man får jobba som det fast man gillar punk & rock, klär sig i svart och har några piercingar).

 Annars umgås jag med mina vänner, fikar på stan, går på så många konserter jag kan, köper bananer åt sjuka kompisar 22:50 på pressbyrån en onsdagskväll, hämtar mat åt hungriga kompisar som inte har tid att äta eller bara slöar i soffan med nån vän och ser på en film, film och åter film.

Njuter av livet helt enkelt!